Psylliumin isoäiti, myös Välimeren isoäiti, on erinomainen kuitujen lähde ja sisältää myös runsaasti proteiinia. Sitä käytetään ruoansulatusjärjestelmän toiminnan parantamiseen. Lisäksi kuitu lisää kylläisyyden tunnetta. Kun siemenet tulevat kosketuksiin veden kanssa, ne peittyvät limalla ja muodostavat geeliä, mikä auttaa suolistovaivoissa. Se parantaa suoliston bakteerikantaa, suojaa ja toimii tulehdusta ehkäisevästi. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - Viiteruoka & nbsp; <strong> Käyttö </strong> Tuote on valmistuksen jälkeen valmis syötäväksi: 2-3 teelusikallista psyllium-kakkua tulisi kaataa lasilliseen mehua tai vettä, antaa seistä noin 20 minuuttia ja sitten juoda. Kun käytät tuotetta, on tärkeää juoda runsaasti vettä, vähintään 1,5 l. Voit ottaa sitä kaksi kertaa päivässä, mieluiten aamulla ja iltapäivällä.
Tarjonnassamme on pakkausratkaisuja erilaisille puuroille, kuten tattari-, ohra-, hirssi- ja mannaryyneille. Käytön mukaan tarjoamme puoliläpinäkyviä pakkauksia, jotka mahdollistavat tuotteen esittelyn, tai täysin painettuja pakkauksia suojakerroksella, jotka suojaavat auringonvalolta. Antistaattisilla lisäaineilla varustettu LDPE vaikuttaa myönteisesti pölyisten tuotteiden pakkaamiseen.
KÄYTETYT RAKENTEET: BOPP/BOPP, BOPP/CPP, BOPP/LDPE
Vihreä kahvi on epämukavia papuja, joista saadaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen se ei altistu savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton tehostajana. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumukseen kuuluu foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12, sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588kJ/381kcal - 19%RV*rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4%hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0%proteiini 11g - 22%kuitu 30g - 0g - 0%*RV - Viitearvo <strong> käyttö </strong> vihreä kahvi, muista oikea vesi. Oikea lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin...
Arborio-riisi on italialainen riisilajike, joka on risoton pääkomponentti. Italia on Euroopan suurin riisin tuottaja. Vuosittain sitä kerätään 1,5 miljoonaa tonnia, vaikka tämä on vain 1 % siitä, mitä viljelijät Intiassa keräävät. Italialaisen riisin etu tässä tuonnissa on se, että koko kasvatus-, sadonkorjuu- ja käsittelyprosessi noudattaa eurooppalaisia standardeja. Tuodun riisin kohdalla emme esimerkiksi tiedä, mitä kemikaaleja sen viljelyssä on käytetty. Tunnetuin italialainen ruokalaji Arborio-riisistä on risotto, joka on tyypillinen ruokalaji Pohjois-Italiassa. Arborio-riisi voi myös olla osa makeita riisijälkiruokia, jotka perustuvat maitoon tai riisijuomaan. Voit myös toivoa vihanneksia. Keitetty Arborio-riisi on hieman tahmeaa (kiitos amylaasille), kosteaa, ja se on täydellinen valmistettaessa herkkuja, jälkiruokia ja ennen kaikkea parasta riisiä risoton valmistamiseen.
Vihreä kahvi on epämiellyttäviä kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että se ei altistu paahtamisprosessille keräämisen jälkeen. Sen koostumuksessa löydämme kofeiinin lisäksi myös klorogeenihappoa, mikä liittyy rasvanpolton nopeuttaviin ominaisuuksiin. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381 kcal - 19% RWS* Rasva 13G - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0,8 g - 0,4% Hiilihydraatit 40G - 15% mukaan lukien sokeri 0g - 0% Proteiini 11g - 22% Kuitu 30g - 0g - 0% *RWS - Viite ravintoaineet ja <strong> Käyttö </strong> Vihreä kahvi, muista oikea vesi oikean veden kanssa.
Goji-marjoja kutsutaan joskus "punaisiksi timanteiksi" ja ne kuuluvat "superfoodien" kategoriaan. Goji-hedelmiä on viljelty ja kulutettu Kiinassa yli 2 000 vuotta. Niiden kunniaksi järjestetään myös festivaali. Goji Jagi on yksi suurimmista C-vitamiinin lähteistä, joka tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini osallistuu myös raudan imeytymiseen. Hedelmät sisältävät myös B-vitamiineja, jotka ovat vastuussa normaalista toiminnasta, mukaan lukien hermosto. Vitamiinien lisäksi marjat ovat myös mineraalien lähde, kuten: kalium, sinkki, kalsium, rauta ja seleeni. Marjat tarjoavat myös kuitua, mikä on välttämätöntä Goji-ruoansulatusjärjestelmän normaalille toiminnalle. Polysakkaridikompleksi, jolla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia ja joka on vastuussa oikeasta suoliston bakteerikannasta. Arvo 1386KJ/327 kcal - 16% RWS*Rasva 1,2 g - 2% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0 g - 0% Hiilihydraatit 64,1 g - 25% mukaan lukien sokerit.
Banaanichipsit, jotka valmistetaan runsaasti kaliumia sisältävistä banaaneista, ovat loistava välipala kotona, matkalla, koulussa tai työssä. Ne korvaavat makeiset täydellisesti, ovat herkullisia ja rapeita. Kuten niiden raakat vastineet, banaanichipsit ovat runsas lähde vitamiineille, kuten: A, B, D, E ja K. Tällaisen koostumuksen ansiosta banaanichipsit vaikuttavat positiivisesti verenpaineeseen, auttavat lihaskipujen torjunnassa ja parantavat mielialaamme ja hyvinvointiamme. Kuivatut banaanit sisältävät myös serotoniinia, ainetta, joka vaikuttaa myönteisesti mielialaan ja edistää hyvinvointia. Serotoniini vaikuttaa myös hermostoon, auttaa stressissä ja helpottaa nukahtamista. Siksi banaanichipsejä kannattaa suositella ihmisille, jotka kärsivät unettomuudesta ja joilla on yleisesti vaikeuksia stressin hallinnassa. <strong> Ravintoarvo 100 g:ssa </strong> Energiasisältö 2225 kJ/533 kcal - 26% RWS* Rasva 31 g - 44% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot mukaan lukien tyydyttyne...
Ruokasooda - natriumbikarbonaatti - on löytänyt laajan käytön lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja muissa. Sillä on erittäin suuri määrä sovelluksia. Uskon, että se tunnetaan parhaiten lisäyksenä kaikenlaisiin leivonnaisiin. Se on myös osa monia kosmetiikka- ja puhdistustuotteita. Sitä lisätään hiusten shampoisiin, huulirasvoihin ja hammastahnaan. Kosmetiikassa se sopii erityisesti rasvaiselle ja akneiholle.
<strong> Soodan käyttö on täydellistä, kun on kyse hajujen neutraloimisesta ja puhdistamisesta. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, eliminoida epämiellyttäviä hajuja ja auttaa uunin tai mikroaaltouunin puhdistamisessa. Soodalla on hieman syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan eri pintojen likaisten kohtien puhdistamisessa. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen vedenkeittimestä, kattiloista tai kahvinkeittimestä. Se toimii erinomaisesti jauheena pintojen puhdistamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Päästäksesi eroon epämiellyttävistä hajuista jääkaapissa, riittää, että laitat pienen astian soodaa sinne.
Vihreä kahvi on epämukavia kaakaopapuja, joista valmistetaan myös perinteistä paahdettua kahvia. Sen väri on herkkä vaaleanvihreä. Tämä johtuu siitä, että keräyksen jälkeen sitä ei altisteta savustamisprosessille. Sen koostumuksessa, stimuloivan kofeiinin lisäksi, löytyy myös klorogeenihappoa, jota pidetään rasvanpolton nopeuttamiseen liittyvänä ominaisuutena. Vihreä kahvi on myös arvokas polyfenolien, salisyylihapon sekä monien vitamiinien ja mineraalien lähde. Sen koostumuksessa on foolihappoa, vitamiineja B1, B2, B12 sekä kalsiumia, kaliumia, natriumia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. <strong> Energiasisältö 1588KJ/381kcal - 19%RWS* Rasva 13g - 19% mukaan lukien tyydyttyneet rasvahapot 0.8g - 4% hiilihydraatit 40g - 15% mukaan lukien sokerit 0g - 0% proteiini 11g - 22% kuitu 30g suola 0g - 0% *RWS - viite ruokaarvo <strong> käyttö </strong> vihreän kahvin valmistuksessa, muista oikea veden lämpötila (optimaalinen lämpötila on noin 90 astetta), koska liottaminen
Millet on valmistettu milleteistä. Se auttaa vastustamaan kehon happamoitumista, vahvistaa immuunijärjestelmää ja on ravinteikasta sekä helposti sulavaa. Se on luonnostaan gluteenitonta. Sen suuri etu on korkea B-vitamiinien, hematopoieettisen raudan ja kuparin pitoisuus. Se on erinomainen lähde ravintokuidulle sekä kaliumille, magnesiumille, kalsiumille ja natriumille. Se tarjoaa keholle helposti sulavaa proteiinia ja monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka ovat terveellisen ruokavalion perusta. Milletteillä on viruslääkinnällinen ja vahvistava vaikutus, se auttaa palauttamaan kehon happo-emästasapainoa. B-ryhmän vitamiinit ja rauta tukevat hematopoieesia. Millet auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, lämmittää, parantaa aineenvaihduntaa, lisää keskittymiskykyä ja muistia. Korkea kalsiumin ja piin yhdisteiden pitoisuus vahvistaa hampaita ja luita. - 4% sisältää tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4g - 2% hiilihydraatteja 72.1g - 28% mukaan lukien sokerit 0.8g - 1% proteiinia 10.
Kuivattu karpalo on luonnollinen, kokonaisena kuivattu hedelmä, jolla on hienostunut hapokas-makea maku. Hedelmät muistuttavat muodoltaan kuivattuja rusinoita, mutta ovat niistä suurempia, ja niissä on mehukas väri ja joustava koostumus. Karpaloilla on laaja käyttömahdollisuus eri keittiöissä ympäri maailmaa. Karpalot ovat rikkaita vitamiinien (C, B-ryhmän vitamiinit, E, K), mineraalien (natrium, kalium, fosfori, kalsium, magnesium, mangaani, rauta), kuidun, orgaanisten happojen, karotenoidien, flavonoidien, tanniinien ja pektiinin lähteitä. Karpalo ei menetä ominaisuuksiaan lämpökäsittelyn aikana, joten terveydelle hyödyllisiä ovat myös sen jalostetut tuotteet, jotka eivät ole yhtä happamia kuin tuoreet karpalot. Karpalo on erinomainen apu virtsateiden infektioiden uusiutumisen ehkäisyssä. Se happamoittaa virtsaa, mikä johtaa virtsarakossa olevien bakteerien kuolemaan. Lisäksi karpalossa olevat hapot vähentävät bakteerien kiinnittymistä, minkä vuoksi ne poistuvat virtsan mukana.
Linssit, kuten kaikki palkokasvit, omaavat ainutlaatuisia terveyshyötyjä. Ne ovat hyvin imeytyvän proteiinin lähde. Linssiproteiini on soijaproteiinin jälkeen eniten imeytyvää kasvipohjaista proteiinia (85 prosenttia). Vihreät linssit sisältävät runsaasti kuitua. Kuitu ei ainoastaan auta säätelemään verensokeria, parantaa sydän- ja ruoansulatusjärjestelmää, vaan se myös edistää kolesterolitasojen laskua, poistaa myrkkyjä kehosta, suojaa paksusuolen syövältä ja myös tyypin 2 diabetekselta. Linssit sisältävät runsaasti rautaa, mikä on hyödyllistä ihmisille, jotka eivät syö lihaa. Yksi kuppi vihreitä linssejä sisältää 100 prosenttia suositellusta päivittäisestä rautamäärästä. Tämä mineraali näyttelee tärkeää roolia hemoglobiinin muodostumisessa veressä ja myoglobiinin muodostumisessa lihaksissa, mikä on vastuussa hapen kuljettamisesta soluihin. Se sisältää myös arvokkaita mangaani- ja foolihappoja.